Yesecon tuotteiden edut

Tehokas melun ja äänen vaimennus

Seinäakustiikkamme kuuluu parhaaseen äänenvaimennusluokkaan A ja painotettu äänenvaimennuskerroin on maailman huipputasoa. Siksi Yesecon tuotteella voit yleensä korvata minkä tahansa tilaan suunnitellun akustiikkapaneelin ja saavutettava ääniympäristön lopputulos on jopa parempi.

Yesecon tuotteilla saavutettavat puheääntä vaimentavat ratkaisut ovat ohuita sillä tuotteet eivät tarvitse taakseen ilmarakoa.

Meluongelmien ratkaisut ovat kustannustehokkaita, koska tuotteiden vaimennusominaisuudet puheäänelle ovat erinomaiset, jolloin tuotteita tarvitaan vähemmän.

 

Turvallisuus

Tuotteet ovat kestäviä ja käyttöturvallisia, niillä on M1- sisäilmaluokitus.

 

Designin tarjoamat mahdollisuudet

Yesecon  akustiikkatuotteet voidaan asentaa visuaalisesti vaativimpiinkin paikoihin ja  tilan muuhun sisustukseen ja väreihin sopivasti. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja kestäviä.  Tuotteet voi valita valmiista mallistoista, tai tarvittaessa jopa suunnitella kohteeseen oman, kustomoidun kokonaisuuden.  

 

Kustomoitavuus

Jo Yesecon vakiotuotteiden muodot, koot, kankaat, värisävyt ja digitulostus tarjoavat erittäin laajat mahdollisuudet toteuttaa kohteeseen trendikäs kokonaisuus. Kun tilanne vaatii jotakin erityistä, voimme tarjota kohteisiin myös pidemmälle menevää kustomointia. 

     Maalaus

Aallokko tuote voidaan maalata useimpiin RAL, Pantone tai Tikkkurilan värisävyihin. Maalatessa on hyvä tiedostaa, että tuotteen huokoinen pintarakenne muuttaa värin näkymistä, jolloin halutulla värisävyllä maalattu tuote todennäköisesti  näyttää hieman eriväriseltä. Siksi värisävy kannattaa valita seinän väristä poikkevaksi. Myös Still T voidaan maalata.

     Kankaat

Eläinhahmoissa ja pilvissä käytämme tietyn värisiä kankaita, mutta voimme tehdä ne myös vakiokankaan muilla väreillä. Muiden kankaiden käyttö on mahdollista  Muffle- ja Transmute- tuotteissa, mutta muutoin kangas vaatii sopivuustestauksen. Jos tarvitset kohteeseen erityisen kankaan, voimme selvittää mahdollisuuden jopa teettää sellaista kohteeseesi.

     Kuvatulostukset

Voimme tehdä kuvatulostuksen suoraan tuotteen pinnalle tai verhoiltavalle valkoiselle kankaalle.  Voimme toimittaa lähes kaikki tuotteemme kuvatulostettuina.  

     Mitat

Transmute- seinäpaneelit ja sermit tehdään aina halutun kokoisiksi ja voit halutessasi toteuttaa niillä kohteeseesi eri kokoisten tuotteiden sarjan. Still T paneelit voidaan leikata tehtaalla mittatarkasti asennuspaikalla tarvittaviin mittoihin. Jos Muffle kokonaisuuteen tarvitaan yksittäinen tuote, jonka mittoja pitää muuttaa, voimme tehdä sen. 

     Muodot

Still T voidaan leikata muotoihin ja siten toteuttaa yhdestä paneelista tai useammasta osasta koostuvia luonnonvärisiä, maalattuja tai tulostettuja hahmoja ja tarvittaessa viimeistellä ne reunanauhalla. Muotoja varten tarvitsemme suunnittelijalta mittatarkan vektoriviivan ja erillisen mittapiirustuksen.

     Listat

Olemme kehittäneet Still T tuotteelle oman mäntylistan, jonka saa valkoisena ja muuhun sävyyn maalattuna tai lakattuna tammena. Olemme jopa päällystäneet maalatun puulistan hamppukuidulla. Myös alumiininen lista on mahdollinen, mutta emme suosittele sitä terävien kulmien takia.

     Sermien jalat

Transmute sermin alareunan korkeutta voidaan muuttaa ja tarvittaessa jalan tyyppi voidaan vaihtaa korkeuteen soveltuvaksi.

     Akustiset LED valaisimet

Voimme leikata tuotteisiin reikiä LED valaisimia varten ja  integroida niihin epäsuoraa valoa antavia LED- nauhaprofiileja. 

     Muut mahdollisuudet

Voimme toteuttaa mitä moninaisempia ratkaisuja, ja jopa uusia tuotteita. Leikkaus- ja puristusmuotoja varten tarvitsemme mittatarkan vektoriviivan ja erillisen mittapiirustuksen. Kanssamme on helppo asioida, olemme suomalainen yritys  ja valmistamme tuotteemme Suomessa

 

Asennuksen helppous

Tuotteiden asentaminen on helppoa  ja se tapahtuu joko liimaamalla, tarralla  tai muutamalla ruuvilla.  Tarjoamme myös asennuspalvelua.

 

Luonto- ja ilmastoystävällisyys

Yesecon ekologiset akustiikkapaneelit ovat hiilinegatiivisia, eli ne kompensoivat hiilijalanjälkeä. Niiden valmistus hamppukuidusta ja kierrätysmateriaaleista on kestävää sekä ilmaston lämpenemisen, luonnon puhtauden, että ihmisten näkökulmasta