Päiväkodit ja koulut

Kotimaisilla Yeseco- akustiikkatuotteilla onnistuu koulun ja päiväkodin melun hallinta tehokkaasti. Laadukkaina ne ovat pitkäikäisiä, kestävät koskettelua sekä toimivat myös akustoivana kiinnityspintana.  Tuotevalikoimamme tarjoaa paljon vaihtoehtoja ja teemme myös räätälöityjä ratkaisuja koulujen ja päiväkotien tarpeisiin.  Vaihtoehdot akustiikalla toteutettavan visuaalisen ilmeen toteutukselle ovat rajattomat.

Koulut

Muunneltavan avoimen oppimisympäristön haaste on melun hallinta  Tilat eivät saa kaikua, katto ei saa välittää ääntä eteenpäin ja suoraa äänen etenemistä tulee katkaista kaapeilla ja sermeillä.

Tilan kaikuminen voidaan rauhoittaa tarpeen mukaan korostetun näkyväksi tai näkymättömäksi tehdyillä Still T seinäakustiikkapaneeleilla. Yesecon akustiikkapilvet soveltuvat työskentelypisteiden päälle vaimentamaan katon kautta heijastumalla leviämään lähtevää ääntä. Tukevat, mutta pyörillä kevyesti siirtyvät Transmute-sermit mahdollistavat tilan helpon muunneltavuuden sekä tehokkaan muutoin vaimentumattomana etenemään lähtevän äänen vaimennuksen heti työskentelyalueen lähellä.  Nämä samat tavat soveltuvat myös käytävien, aulojen ja ruokailutilojen melun vaimennukseen.

Perinteisessä koululuokassa äänen tulee kuulua hyvin edestä takapenkille asti. Takapenkille kuulumisen kannalta tärkeät pinnat jätetän vaimentamatta, ja kaikuminen poistetaan vaimentamalla luokkahuoneen takaseinää ja katon ja enemmänkin seinän rajassa olevia pintoja.

Päiväkoti

Päiväkodissa melutaso nousee helposti korkeaksi ja kaikki korottavat ääntään tullakseen kuulluksi. Katosta riippuvat Oppila- , Leikkilä ja pilvet vaimentavat leikkipaikan melua jo siellä missä se syntyy, viemättä lasten töille ja piirustuksille varattua seinäpintaa. Kevyesti siirreltävät, ja kaatuesssakin turvalliset  päiväkotisermit soveltuvat leikkipaikkojen viereen vaimentamaan leikkipaikalta tilaan muutoin suoraan etenevää ääntä. Satunurkalla voidaan toteuttaa muuta tilaa meluttomampi alue lukemista ja laulamista varten ja Still T:llä voi toteuttaa kiinnityspintana toimivia seiniä, tulostaa siihen opetusmateriaalia tai vain vaimentaa tilaa huomaamattomasti.

ESITE