Yksityiskodit

Yesecon kaikki tuotteet soveltuvat myös yksityiskoteihin ja Still T mahdollistaa koko seinän korkuisen, todella näyttävät akustiset kuvaseinät tai katot.

Mitä suurempi tila ja mitä kovemmat pinnat, sitä suurempi kaiku on ja ovettomasti muihin tiloihin yhdistyvän tilan äänet heijastuvat katon ja seinien kautta tilasta toiseen. Tarvittava vaimennusmateriaalin määrä riippuu tilavuudesta ja materiaaleista. Yesecon tuotteiden äänenvaimennuskyky on erittäin suuri ja niillä vaimennat tilaa tehokkaasti – Jokainen Yesecon akustiikkapaneeli auttaa.

Sijoita äänenvaimennusmateriaalia tasapainoisesti viereisille seinäpinnoille ja kattoon siten, että kovan pinnan vastapuolella on ääntä vaimentavaa materiaalia sekä tilasta toiseen tulevan äänen heijastuskohtiin. Bassovaimennin auttaa kumisevaan ääneen.

Suuri yhtenäinen olohuone – keittiö

Ovilla erottamattomat keittiö, ruokailutila, mahdollinen portaikko ja yläkerran aulatila ja eteinen muodostavat yhtenäisen tilan – tuolloin äänet heijastuvat voimakkaina tilasta toiseen. Ääni etenee kuin valo, joten voit käyttää peiliä apuna heijastuspaikkojen löytämiseksi. Sijoita äänenvaimennusmateriaalia tasapainoisesti siten, että kovan pinnan vastapuolella ja häiritsevän äänen heijastusten reitillä on aina ääntä vaimentavaa materiaalia.

Käytä tehokkaita Yeseco tuotteita, se on taloudellista, sillä niitä tarvitsen vähiten. Esimerkiksi, jos haluat saavuttaa saman akustisen lopputuloksen ohuella laskostetulla verholla, tarvitset verhoa lähes 40 kertaa suuremman pinta-alan.

Tuotteemme ovat tyylikkäitä ja ajattomia. Akustiikan paranemisen lisäksi voit samalla toteuttaa vaikka koko seinän korkuisen, näyttävän kuvan. Voit hankkia kevyen akustiikkasermin vaikka oman TV tuolin viereen vaimentamaan lasten leikkipaikalta kantautuvaa suoraa ääntä. Bassoansat auttavat kumisevaan ääneen.

Kun häiritsevä kaiunta sekä huoneen yleinen äänekkyys vähenevät on huoneessa miellyttävämpää olla. Kaikenlaiset hälyäänet poistuvat ja puhe sekä TV:n ääni kuuluvat selkeämpinä.

Musiikin kuunteluhuoneet

Pieni jälkikaiunta antaa kotiteatterin monikanavaiselle äänelle paremman erottelun, mutta stereotoisto vaatii huonekaikuja.

Toiston tarkkuuden parantamiseksi kannattaa vaimentaa symmetrisesti kaikkia varhaisia heijastumia katosta ja seinistä. Vaimennus etukaiuttimien yläpuolella sammuttaa lattian ja katon välisiä seisovia aaltoja.

Lasten leikkipaikat

Lasten leikeistä syntyvä melu on usein äänekästä ja terävää ja melu karkaa helposti muihin tiloihin. Turvallisilla päiväkotituotteillamme tuot kivaa ilmettä ja vaimennat lasten leikkipaikalla syntyvää melua jolloin myös muualle karkaava ääni kuuluu hiljaisempana.

Naapurista kuuluva melu

Äänen kantautumisessa naapurista on kyse äänen eristämisestä. Ääni karkaa tilasta toiseen jo pienten reikien ja rakojen kautta kuten avattaessa ikkunaa auton ollessa liikkeellä.

Ääntä eristetään tekemällä raskaita seinärakenteita, tukkimalla raot ja reiät, erottamalla kevyet rakenteet ilmaraolla ja vaimentamalla rakenteiden väliset värähtelyt.

ESITE