Päiväkotiin ja kouluun

Oppila- Leikkilä, akustiikkapilvet, lattiasermit sekä Satunurkka- ja Still T- seinäpaneelit käyvät vaimentamaan leikkipaikoilla syntyvää melua ja hiljentämään tilaan leviävää ääntä. Ne ovat kotimaisia ja pitkäikäisiä. Ne kestävät koskettelua sekä tarjoavat akustoivan kiinnityspinnan.

Leikkilä

Muuttaisiko lastentilaan suuren suuri valas, viisi pientä ankkaa, marssivat elefantit vai koko Leikkilän hahmokaarti? Leikkilän lystikkäät hahmot tuovat lastentiloihin tunnelmaa ja muistuttavat lapsia tutuista saduista, loruista ja lauluista. Rauhallinen värimaailma ja linjakkaat muodot sopivat monentyylisiin tiloihin. Hahmot voi ripustaa kattoon tai seinälle ja vaikkapa pöydän tai tarinanurkkauksen päälle: akustisesti tehokkaimmalle paikalle, sinne, missä leikitään ja ääntä syntyy!

Pystysuorassa riippuvat Ilmava hahmot ja päiväkotituotteet
HxV
Ankka 78×73
Norsu 80×63
Pallo 40
Pallo 56
Pupu 60×115
Valas 80×70
Valas 55×49
Oppila 40×40
Pilvimuoto 80×120
paivakodit-ja-koulut-yeseco-3
paivakotiin-ja-kouluun-valas-yeseco
paivakotiin-ja-kouluun-ankka-yeseco
paivakotiin-ja-kouluun-pupu-yeseco
paivakotiin-ja-kouluun-elefantti-yeseco
paivakotiin-ja-kouluun-pilvet-yeseco
paivakotiin-ja-kouluun-pallo-yeseco
Oppila

Oppila tuo päiväkoti- ja esikouluikäisten oppiaiheet hauskasti ja näyttävästi opetustiloihin akustoiden tilaa samalla tehokkaasti. Oppila esittelee aakkoset, numerot sekä raikkaat perusvärit.

HxV
Taulu 40×40
paivakodit-ja-koulut-yeseco-1
kirjain-a
kaikki-aakkostaulut
Satunurkka

Satunurkka-kokonaisuudella luodaan tilaan näyttävä sisustuselementti. Samalla voidaan rajata viihtyisä tila, jossa satuilu, laulaminen tai opetus tapahtuu. Satunurkka koostuu seinälle sijoitettavista kangaspäällysteisistä sisustustauluista, joiden määrä, asettelut ja värit voidaan valita omien tarpeiden ja tyylin mukaisesti.

HxV
Taulu 80×56
satunurkka-yeseco
muffle-yeseco-4
satunurkka-seinamalinnus-1-yeseco
satunurkka-seinamalinnus-2-yeseco