Yeseco yrityksenä

Yeseco Oy on suomalainen, vuonna 2009 perustettu ekologisiin akustiikkatuotteisiin erikoistunut yritys. Toimintamme on osa kiertotaloutta ja olemme saavuttaneet tuotteidemme hiilinegatiivisuuden ilman kompensointeja. Valmistamme tuotteemme Suomessa. Tuotteemme palkittiin InnoSuomi -kunniamaininnalla jo vuonna 2010.

Missiomme on tuoda ekologisia, akustisesti tehokkaita ja sisustuksellisia ratkaisuja kotien, koulujen ja päiväkotien, toimistojen ja julkisten tilojen akustiikkatarpeisiin. Tehokkaiden akustiikkatuotteiden käyttö meluongelman ratkaisemiseksi on kustannustehokasta.

Hyvä akustiikka parantaa tilojen viihtyisyyttä ja toimivuutta. Tutkimusten mukaan avokonttoreissa toimivat yritykset hukkaavat työntekijöidensä tehokasta työaikaa jopa 86 min/pv/hlö. Äänihäiriöiden minimointi on investointi, joka maksaa itsensä takaisin jopa alle vuodessa.

Tuotteemme ovat testatusti akustisesti tehokkaita ja turvallisia. Käyttämämme luonnonkuidut antavat tuotteillemme erinomaiset akustiset ominaisuudet ja kauniin, elävän ja ajattoman pinnan. Visuaalisesti näyttävillä tuotteillamme sisustat tilan kuin tilan viihtyisäksi. Tuotteemme asennat helposti myös itse. Tarjoamme myös asennuspalvelua.