MELUN POISTO,

HYVINVOINTI,

HIILINEGATIIVISUUS!

Edistä hyvinvointiasi ja

ratkaise meluongelma suomalaisen Yesecon

hiilinegatiivisilla akustiikkatuotteilla!

AKUSTIIKKA, DESIGN,

KUSTOMOITAVUUS

Yesecon tuotteilla luot viihtyisyyttä tilaan.

Tuotteemme muuntuvat moneen.

Hyvinvointia & Tuottavuutta

 

Melu aiheuttaa stressiä, vaikeuttaa oppimista ja keskittymistä sekä vähentää työtehoa.

Yesecon tehokkailla akustiikkatuotteilla hiljennät melun ja teet tiloistasi miellyttäviä ja tuottavia  -ei vain hiilineutraalisti vaan hiilinegatiivisesti jo nyt!

Julkiset tilat

Toimistot

Päiväkodit ja koulut

Yksityiskodit

Kerro meille
tilastasi.

Melu aiheuttaa stressiä ja vaikeuttaa keskittymistä. Yeseco akustiikkatuotteilla sisustat tilasi kauniisti hiljaisiksi ja tuottaviksi. Yesecon akustiikkapaneelit luovat tilaan viihtyisyyttä ja hyvinvointia. Suunnitteluapu auttaa sinua löytämään oman tilasi tarpeisiin sopivat ratkaisut.

Suunnitteluapu
Lataa akustiikan
pikaopas

Hyvällä suunnittelulla saat vähemmällä enemmän! Akustiikan pikaopas auttaa sinua hyödyntämään tilasi mahdollisuudet!  Julkiset tilat ja toimistot

  Julkiset tilat ja toimistot

  Julkiset tilat ja toimistot

  Julkiset tilat ja toimistot

  Julkiset tilat ja toimistot

  Julkiset tilat ja toimistot

  Julkiset tilat ja toimistot

  Päiväkodit ja koulut

  Päiväkodit ja koulut

  Päiväkodit ja koulut

  Yeseco pähkinänkuoressa

  Melu aiheuttaa stressiä ja vaikeuttaa keskittymistä. Yeseco akustiikkatuotteilla sisustat tilasi kauniisti hiljaisiksi ja tuottaviksi. Yesecon akustiikkapaneelit luovat tilaan viihtyisyyttä ja hyvinvointia. Miellyttävän äänimaailman kokemus yhdistettynä kustomoitavaan designiin tekevät tuotteistamme ainutlaatuisia.

  Kestävät arvot ohjaavat toimintaamme. Paneelimme säästävät luontoa, niiden hiilijalanjälki on negatiivinen. Tuotamme huoneilmaturvallisia akustiikkapaneeleja ekologisesti luonnonkuituja ja kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.

  Tuotteemme muuntuvat moneen. Tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi, etsitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

  Vastuullisuus

  Yesecon akustiikkapaneeleilla on negatiivinen hiilijalanjälki.

  Kierrätysmateriaalit ovat osa kiertotaloutta – kierrätyspullot ja -paperi saavat tuotteissamme uuden elämän.  Yesecon akustiikkapaneelien materiaaleista n. 80% on jo kierrätettyä puu- ja muovikuitua.  Loppuosa on luonnon hamppu- tai pellavakuitua. Vakiokankaamme on kierrätetttyä PET kuitua tai 100% villaa.  Käytämme tuotteissamme ja tehtaallamme energiatehokkaita LED valaisimia. Yesecon tuotteet ovat myrkyttömiä ja ne voidaan hävittää polttamalla.

  Tehtaamme energiankulutus on matala ja käytämme prosessin lämpöä osana tehtaan lämmitystä. Kierrätämme käyttämämme veden.