MELUN POISTO,

HYVINVOINTI,

HIILINEGATIIVISUUS!

Edistä hyvinvointiasi ja

ratkaise meluongelma Yesecon

hiilinegatiivisilla akustiikkatuotteilla!

AKUSTIIKKA, DESIGN,

KUSTOMOITAVUUS

Yesecon tuotteilla luot viihtyisyyttä tilaan.

Tuotteemme muuntuvat moneen.

Hyvinvointia & Tuottavuutta

 

Melu aiheuttaa stressiä, vaikeuttaa oppimista ja keskittymistä sekä vähentää työtehoa.

Yesecon tehokkailla akustiikkatuotteilla hiljennät melun ja teet tiloistasi miellyttäviä ja tuottavia  –hiilinegatiivisesti!

Julkiset tilat

Toimistot

Päiväkodit ja koulut

Yksityiskodit

Kerro meille
tilastasi.

Melu aiheuttaa stressiä ja vaikeuttaa keskittymistä. Yeseco akustiikkatuotteilla sisustat tilasi kauniisti hiljaisiksi ja tuottaviksi. Yesecon akustiikkapaneelit luovat tilaan viihtyisyyttä ja hyvinvointia. Suunnitteluapu auttaa sinua löytämään oman tilasi tarpeisiin sopivat ratkaisut.

Suunnitteluapu

Lataa akustiikan
pikaopas

Hyvällä suunnittelulla saat vähemmällä enemmän! Akustiikan pikaopas auttaa sinua hyödyntämään tilasi mahdollisuudet!Julkiset tilat ja toimistot

Julkiset tilat ja toimistot

Julkiset tilat ja toimistot

Julkiset tilat ja toimistot

Julkiset tilat ja toimistot

Julkiset tilat ja toimistot

Julkiset tilat ja toimistot

Päiväkodit ja koulut

Päiväkodit ja koulut

Päiväkodit ja koulut

Yeseco pähkinänkuoressa

Melu aiheuttaa stressiä ja vaikeuttaa keskittymistä. Yeseco akustiikkatuotteilla sisustat tilasi kauniisti hiljaisiksi ja tuottaviksi. Yesecon akustiikkapaneelit luovat tilaan viihtyisyyttä ja hyvinvointia. Miellyttävän äänimaailman kokemus yhdistettynä kustomoitavaan designiin tekevät tuotteistamme ainutlaatuisia.

Kestävät arvot ohjaavat toimintaamme. Paneelimme säästävät luontoa, niiden hiilijalanjälki on negatiivinen. Tuotamme huoneilmaturvallisia akustiikkapaneeleja ekologisesti luonnonkuituja ja kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.

Tuotteemme muuntuvat moneen. Tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi, etsitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Vastuullisuus

Yesecon akustiikkapaneeleilla on negatiivinen hiilijalanjälki. Kierrätysmateriaalit ovat osa kiertotaloutta – kierrätyspullot ja -paperi saavat tuotteissamme uuden elämän.  Yesecon akustiikkapaneelien materiaaleista n. 80% on kierrätettyä puu- ja muovikuitua ja loput on hiilidioksidia sitovaa hamppu- tai pellavakuitua. Vakiokankaamme on 100% villaa, tai se on valmistettu kierrätyskuiduista.  Käytämme energiatehokkaita LED valaisimia. Yesecon tuotteet ovat myrkyttömiä ja ne voidaan hävittää polttamalla.

Tehtaamme energiankulutus on matala ja käytämme prosessin lämpöä osana tehtaan lämmitystä. Kierrätämme käyttämämme veden.