Akustiikkasermit

Toimistot
Ilmava-pöytäsermi

Ilmava tuotteiden perusidea on molemmin puolinen viimeistely kankaalla sekä ohennettu ja viimeistelty reuna. Ilmava-tuotteet voidaan asentaa keskeiselle paikalle, jolloin niiden vaimennusominaisuudet muuttuvat äänen mennessä niiden läpi vain kerran, mutta ne vaimentavat ääntä etu ja takapinnoillaan. Seinän viereen asennettuina Ilmava-tuotteiden vaimennusominaisuudet ovat samat kuin Yesecon Still seinäakustiikkatuotteilla.

Ilmavat valmistetaan Yesecon vakiokankailla. Kankaan väri voidaan valita kummallekin puolelle erikseen ja tuotteeseen voidaan tehdä kuvatulostus.

Ilmava pöytäsermistä on sekä pöydälle, että pöydän reunaan asennettavia malleja.

 Pöydälle laitettavat Ilmava pöytäsermit
HxV
80×50
100×50
Reunakiinnitettävät Ilmava pöydänreunasermit
HxV
80×50
140×50
160×50
160×70
Esite
Toimistot
ilmava-poytasermi-yeseco-2
ilmava-poytasermi-yeseco-1
Pöytäsermi
Transmute-pöytäsermi

Transmute- pöytäsermissä on yksivärisestä kankaasta tehty kangashuppu. Tuottet valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan. Sermin maksimi korkeus on 120 cm, leveys on vapaa. Sermistä on pöydälle ja pöydän reunaan asennettava malli.

Esite
transmute-poytasermi-yeseco-1
transmute-poytasermi-yeseco-2
transmute-poytasermi-yeseco-3
transmute-poytasermi-yeseco
Ilmava-lattiasermi

Ilmava lattiasermin yläreunan korkeuden määrää  jalan korkeus, joka nostaa sermin yläreunaa 5  tai 10 cm.  Toimistosermien jalat ovat taivutettua luonnonväristä tai petsattua koivua ja ne korottavat sermin yläreunaa n. 10 cm.  Toimistosermin paneelien koot ovat  100×140 ja 100×160.

Kevyt lattiasermi 80×120
Esite
Uusi lattiasermi nettikuva
Toimistosermi-tummat-jalat
Transmute-lattiasermi

Transmute- lattiasermissä on yksivärisestä kankaasta tehty kangashuppu. Tuotteet valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan. Sermin maksimi leveys on 120 cm, korkeus on vapaa.

Esite
transmute-lattiasermi-1
transmute-lattiasermi-2
transmute-lattiasermi-3
Riippuvat sermit

Lasiseinän tai ikkunapinnan vaimentaminen on helppoa riippuvalla akustiikkasermillä. Kattoon kiinnitetään kaksi kiinnitysvaijeria ja sermit voidaan yhdistää toisiinsa tarranauhalla.

Riippuvat Ilmava sermit
80×32
80×80
120×40
120×45
120×60
120×80
Esite
riippuvat-sermit
ideat-yeseco-2
Tilanjakajat

Yesecon tilanjakajat ovat 100 mm paksuja. Runko on puuta ja keskellä on puolet erottava MDF levy. Akustiikkapaneeleina on kangaspintainen Muffle tai Still TK. Koko mittojen mukaan.

Esite
riippuva_sermi