Akustiikkasermit

TOIMISTOT
Ilmava-pöytäsermi

Ilmava sermien molemmille puolille on integroitu kangaspinta. Sermin reunaa ohentamalla on saavutettu visuualisesti ohuelta vaikuttava tuote, jolla on kuitenkin tehokas äänenvaimennus.  Seinän viereen asennettuina Ilmava-tuotteiden vaimennusominaisuudet ovat samat kuin vastaavilla seinäakustiikkatuotteilla. Työpisteissä puhujan eteen ja sivuille  asennetut Ilmava-pöytäsermit vaimentevat äänen ymmärrettävyyden kannalta tärkeitä taajuuksia, jolloin tilaan leviävä puhe hiljenee ja muuttuu vähemmän ymmärrettäväksi. Lisäksi sermien molemmat puolet vaimentavat tilan kaikumista. 

Ilmavat valmistetaan Yesecon vakiokankailla. Kankaan väri voidaan valita kummallekin puolelle erikseen ja tuotteeseen voidaan tehdä kuvatulostus.

Ilmava pöytäsermistä on sekä pöydälle, että pöydän reunaan asennettavia malleja.

 Pöydälle laitettavat Ilmava pöytäsermit
HxV
80×50
100×50
Reunakiinnitettävät Ilmava pöydänreunasermit
HxV
80×50
120×50 ja 120×70
140×50 ja 140×70
160×50 ja 160×70
ESITE
Toimistot
Pöytäsermi
Ilmava-lattiasermit

Ilmava- lattiasermit ovat erinomaisia tuotteita ratkaistaessa avotilan meluongelmia. Ääni absorboituu niihin tehokkaasti ja myös niiden läpi menevä ääni vaimentuu.  Sermit ovat painoltaan keveinä helppoja sijoittaa keskeisille paikoille puheen reitille, jossa ne vähentävät häiriöäänten leviämistä tehokkaasti, parantavat ääniyksityisyyttä ja vähentävät tilan kaiuntaa.

Johanna Örnin suunnitteleman Wave- sermin aaltomainen pintakuvio muodostaa kauniin syvyysvaikutelman. Johannan visio on luoda ainutlaatuisia, jokapäiväistä elämää kaunistavia tuotteita. Hyvä, yksinkertainen ja laadukas suunnittelu kestää aikaa.

Sermien mitat ovat paneelien kokoja.  Sermin jalat nostavat paneelin korkeuden jalan korkeuden verran korkeammalle. Taivutetun koivujalan värit ovat vaalea ja harmaa ja sen korotus on 10 cm ja päiväkotisermin jalan korotus on 5 cm

 

Wave- sermi 100×160
Toimistosermi 100×140 ja 100×160
Päiväkotisermi 80×120
ESITE 1ESITE 2ESITE 3
Wave
Ilmava Office screen
Transmute-lattiasermi

Tukevat, pyörillä kevyesti siirtyvät Transmute-sermit mahdollistavat tilan helpon muunneltavuuden sekä tehokkaan äänen vaimennuksen tuomisen heti työskentelyalueen lähelle. Kiinteään asennukseen tarkoitetut sermit toimitetaan ilman pyöriä, jolloin sermit voidaan kytkeä yläreunastaan yhteen erillisellä kiinnityselementillä. Myös suora, kokonaan lattiapinnan tasoon jäävä jalka on mahdollinen.

Transmute- lattiasermi on verhoiltu kangashupulla. Transmute-tuotteet valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan. Sermin maksimi leveys on 120 cm ilman saumaa, mutta sen korkeus on vapaa.  Sermin pinta voi toimia myös akustisena kiinnityspintana.

ESITE
Transmute Screens with wheels
Transmute Screen at Veikkaus
Transmute screen foot with wheels
Riippuvat sermit

Lasiseinän tai ikkunapinnan vaimentaminen on helppoa riippuvalla akustiikkasermillä. Kattoon kiinnitetään kaksi kiinnitysvaijeria ja sermit voidaan yhdistää toisiinsa tarranauhalla.

Riippuvat Ilmava sermit
80×32
80×80
120×40
120×45
120×60
120×80
ESITE
riippuvat-sermit
ideat-yeseco-2
Tilanjakajat

Yesecon tilanjakajat ovat 100 mm paksuja. Runko on puuta ja keskellä on puolet erottava MDF levy. Akustiikkapaneeleina on kangaspintainen Muffle tai Still TK. Koko mittojen mukaan.

ESITE
riippuva_sermi