Seinäakustiikka kangaspinnalla

Muffle

Muffle akustiikkapaneelit mahdollistavat suuret ja näyttävät kokonaisuudet Tuotesarja koostuu erikokoisista ja värisistä tuotteista. Kokoja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan maukkaita kokonaisuuksia.

Mufflet ovat kangasverhoiltuja seinäakustiikkatuotteita kangas peittää tuotteen reunat. Verhoilu mahdollistaa myös muiden kankaiden käytön.

Mufflet ovat helppoja asentaa. Normaalisti seinälle tarvitaan vain kaksi samalla korkeudella olevaa ruuvia. Päiväkotiasennus tapahtuu neljällä ruuvilla, jolloin tuote pysyy hyvin paikaltaan.

HxV
Muffle 28×80
Muffle 50×50
Muffle 56×56
Muffle 50×80
Muffle 80×28
Muffle 80×50
Muffle 80×56
Muffle 80×80
Muffle 112×80
Esite
toimistot-yeseco-1
seinaakustiikka-kangaspinnalla-muffle-yeseco
muffle-yeseco-1
muffle-yeseco-3
muffle-yeseco-5
muffle-yeseco-4
Transmute

Transmute on suorareunainen, reunan ympäri verhoiltu seinäakustiikkapaneeli. Sen maksimi leveys on 120 cm, mutta sen korkeus voidaan valita vapaasti.

Esite
transmute-yeseco-2
transmute-yeseco-3
seinaakustiikka-kangaspinnalla-transmute-yeseco
seinaakustiikka-kangaspinnalla-transmute-2-yeseco
Still TK

Kangaspintainen Still TK on 45 mm paksu, suorareunaiseksi leikattu tuote. Palat asennetaan puskusaumaan vierekkäin. Kokonaisuus kehystetään reunalistalla ja muotoon leikatun Still TK:n reuna suojataan kangasnauhalla.

Still TK soveltuu käytettäväksi tilan yläosissa ja katossa, jolloin sen saumat eivät käytännössä juuri näy ja ne ovat suojassa koskettelulta. Tästä paras referenssimme on Sibelius Akatemian konserttisali, kun se muutettiin eduskunnan puhesalikäyttöön.

Koko mittojen mukaan. Still T kokonaisuus toimitetaan mittojen mukaan valmiiksi leikattuna.

Esite
eduskuntasali_net
seinaakustiikka-kangaspinnalla-still-tk-yeseco
seinaakustiikka-kangaspinnalla-still-tk-2-yeseco
Aline

Aline seinäpaneelit ovat suunnitelleet By May Tulholman suunnittelijat Mari Bergströn ja Johanna Örn. Skandinaavisen suunnittelun perinne on aina esillä heidän töissään ja yksinkertaisuus ja hyvä design kestävät aikaa. Paneelin pintakuvio luo kauniisti syvyyttä antaen seinälle luonnetta sekä vaimentaa huoneen ääniä. Paneelien suunnalla ja väreillä voidaan luoda erilaisia kokonaisuuksia.

Tuote on saavuttanut kansainvälistä huomiota, se on  ArchiExpon  i-NOVO  Awardsin 2018  Design Selection.

Uusi hieman pienempi Aline valmistetaan villakankaalla.

HxV
Aline 43×58
Aline villakankaalla 40×53
Aline 100×132,5
Esite
aline-seinapaneeli
Aline 40x53 villakankaalla
Aline TTK
aline-installation-yeseco-acoustics