Seinäakustiikka kangaspinnalla

Aline

Aline seinäpaneelien suunnittelijat ovat By May Tukholma suunnittelutoimiston suunnittelijat Mari Bergströn ja Johanna Örn. Skandinaavisen suunnittelun perinne on heidän töissään aina esillä.  Yksinkertaisuus ja hyvä design kestävät aikaa. Paneelin pintakuvio luo kauniisti syvyyttä, antaa seinälle luonnetta sekä vaimentaa huoneen ääniä. Paneelien asettelun suunnalla ja väreillä voidaan luoda erilaisia vaikutelmia.

Aline on saavuttanut kansainvälistä huomiota, se on  ArchiExpon  i-NOVO  Awardsin 2018  Design Selection.

Alinesta on kolme eri versiota. Kaksi eri kokoista yksittäistä paneelia mahdollistavat asetelmat, joissa jokainen yksittäinen paneeli voi olla eri värinen.  Suuri, kuudelta yksittäiseltä Aline paneelilta näyttävä  paneeli soveltuu suuriin tiloihin.

HxV (cm)
Aline 43×58
Aline  40×53
Aline TTK  paneeli 100×132,5
ESITE
Aline TTK
aline-seinapaneeli
Aline wool

Muffle

Suomessa valmistettuja Muffle akustiikkapaneeleita yhdistelemällä saadaan aikaan maukkaita, rytmikkäästi väriä ja muotoa vaihtavia kokonaisuuksia.

Mufflet ovat pehmeämuotoisia seinäakustiikkatuotteita, joiden  kangasverhoilu yltää  tuotteen reunan yli. Mufflet voidaan verhoilla myös muilla kuin Yesecon vakiokankailla ja kustomoida ne eri kokoisiksi.

Mufflet ovat helppoja asentaa. Normaalisti seinälle tarvitaan vain kaksi samalla korkeudella olevaa ruuvia. Päiväkotiasennus tapahtuu neljällä ruuvilla, jolloin tuote saadaan pysymään hyvin paikallaan.

Muffle tuotesarja koostuu seuraavista vakiokokoisista tuotteista:

vaaka x pysty pysty x vaaka
Muffle 80×28 28×80
Muffle 80×44 44×80
Muffle 80×50 50×80
Muffle 80×56 56×80
Muffle  80×112 112×80
Muffle 160×100
Muffle 50×50
Muffle 56×56
Muffle 80×80
ESITE
toimistot-yeseco-1
Big Muffle set
muffle-yeseco-1
muffle-yeseco-3
muffle-yeseco-5

Transmute

Kotimainen Transmute on suorareunainen, reunan ympäri verhoiltu seinäakustiikkapaneeli. Transmute tehdään aina mittatilaustyönä halutun kokoiseksi. Valitun kankaan leveys rajoittaa saumattomana tehtävissä olevaa tuotteen leveyttä, joten leveisiin tuotteisiin tulee kangassauma. Tansmute seinäpaneelia voidaan käyttää myös akustisena kiinnityspintana.

ESITE
Tansmute wall panels at Music Academy

Muffle Lite

Muffle Lite akustiikkapaneeleita yhdistelemällä saadaan aikaan maukkaita, rytmikkäästi väriä ja muotoa vaihtavia kokonaisuuksia. 

Muffle Litet ovat pehmeään muotoon puristettuja akustiikkapaneeleita, joiden  kangasverhoilu yltää  tuotteen matalaan reunaan asti. 

Muffle Lite on helppo asentaa seinälle, siihen tarvitaan vain kaksi ruuvia. 

Hankit Muffle Litet nopeimmin ja edullsimmin valitsemalla tuotteet vakiovärisinä.

Muffle Liten saa kahtena versiona. Koot ovat 

Muffle Lite versiot Vaaka x Pysty (mm)
Neliö 595×595
Suorakulmio 1190×595
ESITE
Muffle Lite nettikuva