Seinäakustiikka kangaspinnalla

Muffle

Suomessa valmistettuja Muffle akustiikkapaneeleita yhdistelemällä saadaan aikaan maukkaita, rytmikkäästi väriä ja muotoa vaihtavia kokonaisuuksia.

Mufflet ovat pehmeämuotoisia seinäakustiikkatuotteita, joiden  kangasverhoilu yltää  tuotteen reunan yli. Mufflet voidaan verhoilla myös muilla kuin Yesecon vakiokankailla ja kustomoida ne eri kokoisiksi.

Mufflet ovat helppoja asentaa. Normaalisti seinälle tarvitaan vain kaksi samalla korkeudella olevaa ruuvia. Päiväkotiasennus tapahtuu neljällä ruuvilla, jolloin tuote saadaan pysymään hyvin paikallaan.

Muffle tuotesasrja koostuu seuraavista vakiokokoisista tuotteista:

vaaka x pysty pysty x vaaka
Muffle 80×28 28×80
Muffle 80×44 44×80
Muffle 80×50 50×80
Muffle 80×56 56×80
Muffle  80×112 112×80
Muffle 160×100
Muffle 50×50
Muffle 56×56
Muffle 80×80
ESITE
toimistot-yeseco-1
seinaakustiikka-kangaspinnalla-muffle-yeseco
muffle-yeseco-1
muffle-yeseco-3
muffle-yeseco-5
Big Muffle set
Transmute

Kotimainen Transmute on suorareunainen, reunan ympäri verhoiltu seinäakustiikkapaneeli. Transmute tehdään aina mittatilaustyönä halutun kokoiseksi. Valitun kankaan leveys rajoittaa saumattomana tehtävissä olevaa tuotteen leveyttä, joten leveisiin tuotteisiin tulee kangassauma. Tansmute seinäpaneelia voidaan käyttää myös akustisena kiinnityspintana.

ESITE
Tansmute wall panels at Music Academy
transmute-yeseco-3
Still TK

Kangaspintainen Still TK on 45 mm paksu, suorareunaiseksi leikattu tuote. Palat asennetaan puskusaumaan vierekkäin. Kokonaisuus kehystetään reunalistalla ja muotoon leikatun Still TK:n reuna suojataan kangasnauhalla.

Still TK soveltuu käytettäväksi tilan yläosissa ja katossa, jolloin sen saumat eivät käytännössä juuri näy ja ne ovat suojassa koskettelulta. Tästä paras referenssimme on Sibelius Akatemian konserttisali, kun se muutettiin eduskunnan puhesalikäyttöön.

Koko mittojen mukaan. Still T kokonaisuus toimitetaan mittojen mukaan valmiiksi leikattuna.

ESITE
eduskuntasali_net
seinaakustiikka-kangaspinnalla-still-tk-yeseco
seinaakustiikka-kangaspinnalla-still-tk-2-yeseco
Aline

Aline seinäpaneelit ovat suunnitelleet By May Tukholman suunnittelijat Mari Bergströn ja Johanna Örn. Skandinaavisen suunnittelun perinne on heidän töissään aina esillä.  Yksinkertaisuus ja hyvä design kestävät aikaa. Paneelin pintakuvio luo kauniisti syvyyttä antaen seinälle luonnetta sekä vaimentaa huoneen ääniä. Paneelien suunnalla ja väreillä voidaan luoda erilaisia vaikutelmia.

Tuote on saavuttanut kansainvälistä huomiota, se on  ArchiExpon  i-NOVO  Awardsin 2018  Design Selection.

Uusi hieman pienempi Aline valmistetaan villakankaalla. Suuri usealta Alinelta vaikuttava paneeli on erityisen näyttävä suurissa tiloissa.

HxV
Aline 43×58
Aline villakankaalla 40×53
Aline TTK  paneeli 100×132,5
ESITE
aline-seinapaneeli
Aline 40x53 villakankaalla
Aline TTK
aline-installation-yeseco-acoustics
Aallokko

Pinnan kolmiulotteinen aaltomuoto sekä RAL värisävyihin maalattu  rouhea hamppukuitupinta  antavat  seinälle luonnetta. Aallokko voidaan toimittaa myös kangaspintaisena.

Reunapuristettujen paneelien koot ovat 100×160 ja 100×80. Aallon pituus on 10 cm ja aaltokuvio on suunniteltu jatkumaan viereen   asennettuun paneeliin kauniisti.  Jos Aallokko halutaan asentaa symmetrisesti kahden seinän väliin, voidaan kuvio toimittaa leikattuna alkamaan ja päättymään samanlaisesta  kohdasta.

Aallokon kolmas versio mahdollistaa aaltokuvion  jatkumisen lisäksi sekä paneelin ylä-, että alareunoista.

ESITE
Aallokko esitekuva