Toimistot

Yesecon tuotteet ovat tyylikkäitä, laadukkaita ja kestäviä. Tuotteemme ovat akustisesti tehokkaita ja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon vaihtoehtoja ja teemme myös räätälöityjä ratkaisuja toimistojen tarpeisiin.

Värillä on väliä esimerkiksi työtilojen viihtyvyyttä suunnitellessa. Värit ruokkivat tunteita ja auttavat henkilöä pitämään yllä oikeanlaista tunnelmaa. Tarkkaan mietitty värisävy voi tehdä työpaikasta menestystehtaan ja tuoda yksittäiselle ihmiselle kaivatun piristysruiskeen tärkeään tapaamiseen.

Mieleiset kuvat metsästä ja luonnosta tarjoavat aidon metsän rahoittavia etuja. Yesecon kuvatulostetut tuotteet mahdollistavat vaikkapa “ikkunan metsään”. Nyt myös sermin tai kangasverhoillut akustiikkapaneelin ilmeen voi muuttaa kuvatulostuksella vaikkapa viherkasviksi.

Neuvotteluhuoneet

Neuvotteluhuoneessa kaikuminen häiritsee kuulemista. Kun kokoonnutaan yhteen, on tärkeää, että jokainen läsnäolija voi kuulla ja tulla kuulluksi hyvin – jälkikaiunta-ajan tulisi olla 0,4-0,6s.

Yesecon seinäakustiikkatuotteet tarjoavat kaiun vähentämiseen tehokkaat ja sisutukselliset ratkaisut pöydän päähän ja sivulle vaimentamaan jo äänen ensimmäiset heijastukset seinistä. Akustiikkapilvi pöydän päällä vaimentaa katon kautta eteneviä ääniä.

Video- ja puhelin neuvotteluhuoneet, puhelinkopit

Terve ihmiskorva kykenee poimimaan halutun äänen melun keskeltä sen suunnan perusteella. Video- ja puhelinneuvotteluissa mikrofoni poimii kaikki äänet, myös melun, jolloin jo 0,45 s jälkikaiku alkaa kuulua ja häiritä kuulemista.

Yesecon akustiikkatuotteet vaimentavat puheäänen kaikumista ja heijastuksia tehokkaasti ja auttavat muokkaamaan tilan akustiikan mikrofonikäyttöön sopivaksi. Akustiikkapilvien ja sermien avulla on mahdollista saavuttaa puhelimenkäyttöön hyvä ääniyksityisyys myös osana avokonttoria.

Avokonttorit

Avokonttorissa ihmiset koettavat keskittyä omiin töihinsä, mutta naapurien puhe häiritsee, jahuonon ääniyksityisyyden takia työaikaa menee tutkitusti hukkaan jopa 86 minuuttia päivässä. Kovat sermit toimivat kuin peili ja heijastavat puheen katon kautta kaikkialle.

Yesecon ratkaisu avokonttoriin on vaimentaa puhetta pöytäsermillä ja katon kautta karvaavaa ääntä akustiikkapilvellä.

Yesecon akustiikkapaneeli tai pöytäsermi puhujan edessä imee selkeää puheääntä ja siten parantajaa ääniyksityisyyttä. Puhujasta muihin suuntiin lähtevä ääni on epäselvempää peittävää taustaääntä, joka sekin lisää ääniyksityisyyttä.

Yesecon akustiikkapilvi työpisteen päällä vaimentaa ääntä tehokkaasti ja lisää ääniyksityisyyttä. Yesecon akustiikkapilviä toimitetaan myös hyvää yleisvaloa antavalla LED- valaisimella.

ESITE