Julkiset tilat

Kotimaiset Yeseco- tuotteet ovat tyylikkäitä, laadukkaita ja kestäviä. Tuotteemme ovat akustisesti tehokkaita ja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon vaihtoehtoja. Teemme myös räätälöityjä ratkaisuja julkisten tilojen tarpeisiin. Paras referenssimme on Sibelius Akatemian konserttisalin suuren kaiun poistaminen, kun sali muutettiin eduskunnan puhesaliksi.

Salit

Puhesalin kaiun ei tulisi ylittää 1,0s. Jos tilassa on paljon akustista musiikkia, on kaiun maksimi 1,3s, mutta puheesta on jo vaikea saada selvää.

Saleissa tarvitaan paljon akustiikkamateriaalia myös seinillä. Transmute on hyvin suuri reunan ympäri verhoiltu seinäakustiikkapaneeli, joka soveltuu kaikille seinille. Kangaspintainen puskusaumaan asennettava Still TK soveltuu asennettavaksi korkeammalle, jossa sen saumat ovat huomaamattomia ja turvassa ilkivallalta.

Mahdollisten rumpujen ääni voi olla liian voimakas. Rumpujen ääni saadaan hallintaan asentamalla rummut pleksilasin taakse, rumpujen molemmille puolille bassoansa, rumpalin taakse akustiikkasermi ja yläpuolelle akustiikkapilvi.

Mahdollinen tulkkauksesta johtuva melu voidaan ratkaista tekemällä tulkeille takaa avoimia tulkkaustiloja, joissa on tulkkaajan edessä pleksilasi, mutta sivuilla seininä ja kattona Still akustiikkalevy.

Ravintolat

Ravintoloissa on paljon ihmisiä pienessä tilassa ja korkea melutaso. Tilan kaikumisen vaimentaminen vähentää melua. Melua voidaan vähentää ja tilan ääniyksityisyyttä parantaa Yesecon kuvatulostettavilla tai kangaspintaisilla akustiikkapaneeleilla, -sermeillä ja -pilvillä, jotka myös samalla antavat ravintolaan yksilölistä ilmettä.