Julkiset tilat

Kotimaiset Yeseco- tuotteet ovat tyylikkäitä, laadukkaita ja kestäviä. Tuotteemme ovat akustisesti tehokkaita ja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon vaihtoehtoja toteuttaa julkiseen tilaan huomaamattomasti sulautuvia tai siitä selkeästi erottuvia akustiikkaratkaisuja. Teemme myös räätälöityjä ratkaisuja julkisten tilojen tarpeisiin.

Merkittävimpiä referenssejämme ovat Sibelius Akatemian konserttisalin akustiikan muuttaminen Eduskunnan puhesalikäyttöön soveltuvaksi  ja Kiasman näyttelysalien akustiikan toistuva muuttaminen eri videoperformansseille sopivaksi.

Salit

Suurissa, korkeissa saleissa tarvitaan paljon akustiikkamateriaalia myös seinillä. Transmute on hyvin suuri reunan ympäri verhoiltu seinäakustiikkapaneeli, joka soveltuu kaikenlaisille seinille.

Myös tanssisalit ovat suuria ja niiden kaikuminen rasittaa harjoittelua. Niiden akustiikkaa voi parantaa Yesecon seinäakustiikkatuotteilla ja samalla parantaa tilojen muutakin viihtyisyyttä.

Puhesalin jälkikaiunta-ajan ei tulisi ylittää 1,0s. Jos tilassa soitetaan paljon akustista musiikkia, on jälkikaiunta-ajan maksimi pituus 1,3s, mutta silloin puheesta on jo vaikea saada selvää.

Juhlasalissa mahdollisesti käytettävien rumpujen ääntä voidaan hallita esimerkiksi asentamalla lavan nurkkiin bassoansat, rumpalin taakse akustiikkasermit tai yläpuolelle riippuvaa materiaalia.

Tulkkauksesta johtuvaa melua voidaan vähentää kevyillä, takaa avoimilla tulkkaustiloilla, joissa on tulkkaajan edessä lasi, mutta sivuilla ja kattona Yesecon akustiikkapaneeli.

Ravintolat

Ravintoloissa on paljon ihmisiä pienessä tilassa ja korkea melutaso. Yesecon tuotteiden sijoittelu lähelle ruokailijoita vähentää melua, parantaa ääniyksityisyyttä ja tilan miellyttävyyttä. Yesecon design akustiikkatuotteilla on helppo muuttaa myös ravintolan ilmettä.

Olemme toteuttaneet vanhoihin kauniisiin ravintolasaleihin, myös kauniita, salin tyylin mukaisia ja tehokkaasti ääntä vaimentavia kattoja.

Tutkimuksissa on havaittu, että ravintolan meluttomuus voidaan kokea myös parempana ruoan makuna.

TOIMISTOT