Yeseco esitteli Aline- akustiikkapaneelin Tukholman huonekalumessuilla

Yeseco esitteli Tukholman huonekalumessuilla Aline- akustiikkapaneelin, jonka on suunnitellut By May Stokholm. Paneelin pintakuvio luo kauniisti syvyyttä ja antaa seinälle luonnetta sekä vaimentaa huoneen ääniä. Paneelien suunnalla ja väreillä voidaan luoda erilaisia kokonaisuuksia.

By May on tukholmalainen design studio.  ”Visiomme on luoda ainutlaatuisia tuotteita, jotka tekevät arjesta kauniimpaa.  Luomme ainutlaatuisia toiminnallisia sisustusyksityiskohtia.  Keskitämme huomiomme pintakuvioon ja rakastamme hienostuneita väri- ja materiaaliyhdistelmiä.”

By Mayn suunnittelijoilla Maria Bergströmillä ja Johann Örnillä on tekstiilisuunnitteluun koulutus sekä Ruotsin taideyliopistosta Konstfackista, että Ruotsin Tekstiilikoulusta Boråsin yliopistossa. ”Töissämme on aina esillä Skandinaavisen suunnittelun perinne, jota  ilmentävät graafiset kuviot, värit ja työstettäväksi valitsemamme aidot materiaalit. Uskomme, että yksinkertaisuus ja hyvä suunnittelun laatu kestävät aikaa. By Mayllä on tietoinen profiili – valitsemme tuotteisiimme kestäviä ja korkealaatuisia materiaaleja.”